Menü

Zöldövezeti nyugalom

Buda presztizskörnyékén

A GESTOR REAL ESTATE Kft. és az ANGOL INVEST Kft. beruházásában épülő Villaházak Buda egyik legjobb részén, az Örkény István utcában fekszenek.

A 2 különálló villaházból a déli irányba a Madár-hegyre nyílik kilátás, nyugatra a budaörsi hegyekre tárul gyönyörű örökpanoráma. A villaházak a XI. kerületi Ördög­orom út végén, az Örkény István utcának Rupphegyi felén, pár percre Sasad központjától találhatóak.

Az épület tömegközlekedéssel és gépkocsi­val is rendkívül egyszerűen megközelíthető: a Kelen­földi metróállomás, Déli pályaudvar, a pesti belváros és az M1/M7-es autópálya percek alatt elérhetők.

A csendes, nyugodt zöldövezeti környezetben fekvő villaházaktól a 8-as busz gyalog 5-8 percre található.

Központi lokáció

Extra kényelem

A sportolni vágyóknak biztosítanak hasznos időtöltés a villaházaktól mintegy 100 méterre található salakos teniszpályák vagy a MOM Sportközpont uszodái, focipályái.

Az ingatlanok értékét növeli, hogy a villaházak tény­legesen a természetvédelmi övezet lábánál találhatóak, ahonnan gyalog vagy kerékpárral akár betonút érintése nélkül tudunk eljutni egészen a Normafáig.

A villaházaktól néhány perc alatt elérhető az Eleven Center és a MOM Kulturális Központ, ahol sokféle prog­ram várja az igényes kikap­csolódást kedvelőket, legyen szó könnyűzenei koncertekről, színházi előadásokról vagy akár gyermek­programokról.

Magas felszereltség

Igényes kivitelezés

A zöldövezeti kulcsrakész villaházak Buda nyugodt, csendes, jó levegőjű presztízs­környékén épülnek, magas minőségben és technológiai színvonalon. A tervező Fazekas Artúr olyan villaházakat tervezett a telekre, mely kihasználja terület lej­tős adottságát és Déli-Délkeleti lejtését. A modern építészeti megoldások mellett a klasszikus elemek is felfedezhetőek a letisztult építészeti megoldásokban.

A gépkocsik tárolására automata kapun át megközelíthető pinceszinti beálló épül, támfalgarázs megoldással, közvetlen parkolót biztosítva a villaházak lakóinak az utcáról, ugyanakkor megtartva a lehető legtöbb zöld területet a ház körül, hogy az itt lakók nyugodt körülmények között élvezhessék a parkosított telek nyújtotta lehetőségeket.

Kifejezetten különleges intimitással rendel­kez­nek a villaházak, mely egyrészt az utca jellegéből, másrészt abból adódik, hogy a 2 ház egymással kialakított viszonya a tereplejtés kapcsán olyan, hogy teljesen elválik egymástól és nincs rálátása az egyik háznak a másik ház életterére.

  • A 2 villaház magas minőségű, pince + 2 emeletes, liftes épületben valósul meg
  • A villaházak fűtését és melegvíz ellátását központi kazán biztosítja, házanként egyedi mérési és szabályozási lehetőséggel
  • A villaházakhoz kiépített klíma-előkészítés készül
  • A villaházakhoz valamennyi szobájában TV csatlakozó kerül kiépítésre
  • A villaházakhoz előkészítették a riasztórendszer kiépítést
  • A villaházakhoz kulcsrakészen, igényes műszaki kivitelben kerül átadásra

Regisztráció

A brosúra és a műszaki leírás letöltéséhez,
kérjük adja meg e-mail címét:

pl.: +36201234567


Belsőépítészeti tippek

Tekintse meg ötleteinket

Jó ár / érték arány

Ideális befektetés

A környéken korlátozott számban találhatók beépíthető építési telkek, így a befek­tetni vágyók is megtalálhatják a számításukat, hiszen ma már kevés ilyen nívójú újépítésű ház található ezen a kedvelt területen. Az itt található villaházak egyedülálló értéket képviselnek az ingatlanpiacon, és tartósan meg is őrzik azt,folyamatosan hasznosíthatóak bérbeadás útján is.

Az Örkény Villaházak túlzásoktól mentes épület együttes, melyek hatékonyan üzemeltethetőek, ugyanakkor kellő presztízzsel bíró ideális méretű családi házak.

A környék ingatlanárai folyamatosan nőttek a válság ellenére is. Budának ezen mikroszegmensén a kereslet folyamatos volt, az árak a kilencvenes évek óta folyamatosan emelkednek, hiszen az egyedi lokáció mellett rengeteg infrastrukturális fejlesztés volt a környéken.

Szemben az önálló telekvásárlás, tervezés, kivitelezés, finanszírozás alternatívájával, az Örkény Villaházak egy minden bizonnyal hatékonyabb árazást biztosítanak a leendő ingatlantulajdonosoknak.